Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

CCG Sound & Tuning Show 2009 järelkaja

Nonii audio- ja autoinimesed. Selleaastane esimene kuulamisvõistlus on läbi saanud ja pean kohe jutu alustuseks tegema suure kummarduse kõikidele osalejatele, kohtunikele ja korraldajatele, kuna ilma teieta ei oleks see üritus võimalikuks saanud. Loomulikult oli nii lühikese etteteatamistähtajaga võistlus proovikiviks meile kõikidele, eriti üleskerkinud takistuste ületamisel, kuid nii võistlejate, kohtunike, kui ka Harry ja Pauli toetusel sai mitmeid tähtsaid otsuseid veel viimasel päeval enne võistlust vastu võetud. Jutt käib loomulikult uuest võistlusmäärustikust ja võistlusplaadist, millega tutvumiseks sai kohtunikele aega antud vähem, kui 24 tundi. Hetkel imestan ise ka, et julgesin sellise sammu ette võtta ning panna tanki nii kohtunikud, kui võistlejad, samas ei olnud muudatused reeglites nii suured, et nende selgekssaamine oleks võtnud palju aega. Lisaks pean tunnistama, et nii minu, kui ka paljude teiste kohtunike jaoks on võistlusplaadi meeldetuletamine nii ehk naa paariviimase päeva töö enne võistlushommikut. Niisiis risk sai võetud ja lõpptulemuseks saan öelda, et see õigustas end, ikkagi uus aasta ja uued reeglid,mille järgi on vaja parimatel ju eurofinaali jõudu katsuma sõita.

Kuid nüüd on siis see läbi, mõned apsakad tegid elu lisasid elule natuke vurtsu, mõni oleks võinud olemata olla ja mis seal salata – olen õnnelik, et neid niigi vähe ette tuli. Eks endalgi oli see ju huvitav kogemuste saamise koht, nagu  kõikidele teistelegi võistlejatele ja kohtunikele.

Veelkord tänu kõikidele, kes aitasid kaasa mõelda ja tulid appi võistluse toimumiseks, õnnitlused kõikidele võitjatele ja õnne järgmistel võistlustel kõikidele teistele.

Tervitustega,
Heiki

Kommenteeri