Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

Tallinn -Tartu maantee kiiruskaamerate hoiatused navigatsioonidele EOMAP-ilt

2009 aastal jõudsid Euroopast tuntud kiiruskaamerad lõpuka ka meie teedele. Täpsemalt Tallinn Tartu maanteele. Hetkel  on neid 14 ja testimine käib aktiivselt. Kõik kes sõidavad kiiremini kui 96 km/h saavad punase välguga üllatuse osaliseks ja 1 Detsembrist on oodata ka trahvinõudeid postkastidesse. Iga ületatud km 50 Krooni, nii et 100 km/h sõitja saab 500 Kroonist lahti nagu naksti.Olgem ausad minulgi õnnestus mitu punast nähvakat saada, kuigi ennast kihutajaks ei pea. Lihtsalt heas korras maantee meelitab sõitma 100-105 km/h ja selle eest tavaliselt liikluspolitseinikud veel kinni pidama ei hakanud. Masin on aga armutu ja fikseerib kõik täpselt ja kiirelt. Fikseeris isegi möödasõidul tehtud kiiruseületuse kuigi olin teise auto varjus. 1 Detsembrist on nüüd ainult 2 võimalust. Kas sõidate piinlikult täpselt ja olete väga korralik liikleja kes ennast ei unusta või…..

EOMAP on teinud meie liiklejate jaoks väikese aga väga vajaliku faili mis sisaldab endas Eesti kiiruskaamerate asukohti. See fail sobib GARMINi, BECKERi, TOMTOMi, NAVIGON ja MAGELLANi navigatsioonisedmetele. Faili saab alla laadida EOMAP kodulehelt. Fail on täiesti tasuta ja lihtne paigaldada. Kõikides navigatsioonisedmetes mida ostate Audiodesign kauplustest on see fail juba eelinstalleritud.

Pidage siiski meeles et lisaks kaameratele jääb teedele alles ka liiklispolitsei ja kihutamine kujutab otsest ohtu teile ja teie kaasliiklejatele.

Kaamerate asukohta saate vaadata Regio kaardilt

662JPG

Kommenteeri