Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

Audiokaablite testkuulamine, ehk kas signaalikaablil hinnaga 5 eur vs 50 eur VS 500 eur kaablil on vahet?

Kõik sai alguse Elfa foorumi teemast

Vs: Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Kuna väga palju inimesi, kes ise pole reaalselt kuulata saanud aga sellegipoolest väidavad erinevaid asju, toetuses internetist loetule, siis tekkis mõte anda kõikidel huvilistele kuulamisvõimalus.

Nüüdseks asi niipalju edasi liikunud, et teeme 13 oktoober Tallinna Audiocity kaupluses väikse kuulamispäeva. Samal ajal toimub ka autoaudio võistlus poe parklas. Leppisin kokku ja tõstame ruumi natuke ringi, et saada akustikat paremaks. Tulla võivad kõik huvilised ja saab kuulata erinevaid kaableid. Tehnika valikul cd mängijateks C.E.C TL51XR ja TEAC Esoteric( mudel täpsustamisel). Võimendiks arvatavasti HEED audio OBELISK PRE ja OBELISK PS eel ja lõppvõimendi. Kohapeal olemas NAIMi kõige odavama võim ja Cd, et saaksite vahet tunnetada. Rca kaabliteks odav hiina junn, XLO reference ja CHORDI 50eurone CRIMSON. Kõlarikaablid võtan korralikud ja toitekaablid ka. Testplaadid ka minu poolt, aga igaüks võib kaasa võtta mida soovib.
Et poleks asjatut pritsimist pärast foorumis, siis kõikidele osalejatele nimesildid rinda ja foorumi nimi kaa. Kedagi ei sunnita kuulma asju mida ta ei kuule ja mingit spetsiaalset TESTI rangete reeglitega teostama ei hakka. Vaatame mis inimesed arvavad ja siis edasi.
Võimalus veeta laupäev head ja kvaliteetset muusikat kuulates.

Kõik lugupeetud pessimistid on oodatud tõestamaks audiohaigetele, et neil pole õigus. Loodame, et kodus kapi taha ei poe ja pärast ei väida, et ei saanud tulla kuna ……….

Nimekiri kindlatest tulejatest.

1 Paul Lõiv aka SPL

2 Timo aka tm101

3 Nimi? elfafoorumis Alari H

4 Kristo Parksepp aka Parksa

5 Rain Narro aka Sacher

Kommenteeri