Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

Autostudio 29.05.2010: Helsinki

Olenemata hommikusest raskest äratusest ning pilvisest ilmast tingitud pahurusest mõtlesin, et hoiaks siis blogi lugejaid olukordadega Soome Autostudio SQ võistlustel kursis. Eestlasi Soomes hetke seisuga võistlemas neli. Vene poisid kohal ning meie, nagu tavaliselt, alles laevas. Siiski ei heida me meelt ning katsume võistluspaiga edukalt ülesse leida. Loodame, et tühja akuga Tomtom ning Soome kaasliiklejate harjumatu sõidumaneer takistuseks ei saa.

Võistluste alguseni jäänud veel vaid tund.

Aleksandr – Galant (Advanced-7)

Armin – Uudi 80 (Advanced-7)

Margus – Uudi 100 (Advanced-Unlimited)

Igor – Touran (Advanced-Unlimited)

OT:

Võrreldes eelnevate Soome võistlustea on  Marguse autos toimunud, kas nüüd radikaalne õige sõna on, muudatusi. Asendunud on DLS U4 Scanspeak’i Illuminaatoriga, makk on kolinud originaal kohast kõrgemale, tehtud on ka suur hunnik häälestamist ning Marguse arvates võib sedasi täitsa võistema minna. Mina pole piisavalt objektiivne, et seda ausalt hinnata ent oma arvamus asjast mul ometigi ei puudu.

Armini audi kohta võib välisel vaatlusel sammuti nii mõndagi tõdeda – inetu Magnati kleeps tagumisel aknal on vaikselt ilmastikule alla hakanud vanduma (five thumbs UP) ning armatuuris tundub ka midagi muutunud olevat- lähemalt sellest, siis, kui autosse sisse ka lastakse.

Update iga tunni tagant, hiljem võtab tervikuks kokku.

Hakkame jõudma Soome,laev võttis hoo maha ja esimesed saared  aknast paistavad. Viimased vaimsed ja füüsilised ettevalmistused ennem randumist mõlemal Hiiumaa poisil käsil – suure kohvi kaanimise tulemusel hakkavad kätte jõudma -toilet

Absoluutselt iga Eesti numbrit kandev auto sai karika !!!!!!!!!!! JIPPIII… Eriti hästi veel Aleksander kes oma klassi võitis, Margus oma klassi teine, Armin, samas klassis kus Aleksander -kolmas, Igor Esimene multimedias ja SQ 3

Osales ka üks vene külaline, kes oma audi coupe kenasti passive süsteemiga võidule viis :)! Õnnitlused võitjatele, laevas kõigest täpsemalt. Peab ka tingimata mainima, et keegi (margus) ostis piletid  Eestis ära ning neid enam ümber vahetada ei anna…laev väljub kell 10, momendil on pool kuus. seisame siin keelu alas ja ootame et poliisi meid minema ajaks, et saaks järgmisesse kohta ringi parkida. Hea võimalus Arminil ja Margusel muljetada ning hindamis tabeleid kõrvutada, kombekalt Hiidlastele virisevad nad üsna palju.

Installi kohta vahemärkus, Arminil mass lahti -5 ning margusel presentatsioon kehva -2, Käivad spekulatsioonid, tulihingelised kusjuures, et  Advanced 7 klassi audio osaga tegelev kohtunik ei kuule üle 10kHz midagi :D

Üldised punktiskaalad on mõlemas klassis, tingituna esimesest autost, üsna kõrged. Tonaalsuse eest unlimited klassi keskmiselt 22p ning jäädi rahule mõlema eesistuja positsiooni soundiga. Vahe Margusel ning esikohal 11p. Kokku 368 millest 133 install.

Arminil audio 130 install ning kokku 367 . tonaalsus keskmiselt 21 kuid kuulamismõnu 19, margusel 17. Arminil tweeter 25p – päris hea.

Kommenteeri