Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

EASCA Eesti Autoaudio Finaalid Tartu Motoshow ajal 26-27 September.

PRESSITEADE

22.09.2009.a.

AS Tartu Näitused

2009 a. ainus autonäitus – MOTOSHOW´09

Reedel avatakse Tartu Näitused messikeskuses kolmepäevane selle aasta ainus automess Eestis – Motoshow 2009.  Messilt Motoshow leiab hulgaliselt autode Eesti esmaesitlusi, autokaupa, erinevaid simulaatoreid, tuunitud autode, ameerika autode ja vanade autode väljapanekuid.
Esmakordselt tulevad publikule esitlemiseks  Subaru Legacy, Škoda Yeti,  Volkswagen  Polo, Volkswagen Golf VI, Peugeot 3008,  Renault Megane 3 GT, Renault Megane 3 Coupe, Renault Scenic 3, Opel Insignia Sports Tourer 4×4, Mazda 3.
Lisaks sõiduautodele leiab aset bussi BMC Belde 250 Pocity Eesti esmaesitlus.

Messi naelaks on vaieldamatult Eestis toodetud esimeste elektriautode katseeksemplarid firmadelt AS Võidusõidutehnika ja ZEV Motors

Välja on pandud  ka tuunitud autod Rock´i garaažilt ja Db-Hp tuuningult. Kohal on Ameerika vanad autod, uunikumid ja Lada klubi. Laitserallypargilt on uudistamiseks 1935. aasta MG ning BMW 600 (Izetta) aastast 1958.
Juba traditsioonina toimub messil ka helituuningu võistlus, kus selgitatakse Eesti 2009 aasta meister nii helirõhus kui helikvaliteedis. EASCA Autosound 2009 leiab aset laupäeval ja pühapäeval.
Lisaks autodele on messile toodud ka muud huvitavat – näiteks saavad soovijad katsetada oma rallioskusi rallisimulaatoril, testida alkoprille ning tutvuda turvavööstendi ning politsei töös kasutatavate alkomeetritega. Samuti tutvustatakse messil e-politsei varustusega sõidukit ning märulipolitsei varustust. Rolleriklubi viib läbi rolleritega aeglustussõidu võistlused, MC 39 klubist Karl Pärtelpoeg näitab kuidas ei tohi mootorrattaga tänaval sõita – seega on uudistamist igas vanuses ja huvigrupis messikülastajale.
Rohkem informatsiooni messi kohta leiate http://www.motoshow.ee
Messi korraldaja on AS Tartu Näitused, mis on üks tihedama messiprogrammiga organisatsioone Eestis. Eelmisel aastal külastas Motoshow´d 11 700 inimest.

Motoshow 2009 on avatud

reedel, 25. septembril    11 – 18
laupäeval, 26. septembril    10  – 18
pühapäeval. 27. septembril    10 – 16
Margus Kikkul

Tartu Näitused AS reklaami- ja müügijuht

margus@tartunaitused.ee

50 42 575

Kommenteeri