Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

Raplamaa II SQ ja SPL kokkutulek 05.06 LIVE

Täna, juba 7 tunni pärast võib pidada Rapla üritust avatuks. Veel viimased ettevalmistused ennem sündmust käsil, ning võibki võidukalt hommiku poole vaatama hakata. Huvilistele, kes plaanivad homme tulla, siis võtke teadmiseks, et on sümboolsed meened audioaladel osalejatele.3 parimat omas klassis saavad meened ning kõigile kes seotud üritusele kaasaaitamisega tänukirjad

Sellel korral sai mõeldud ning tehtud midagi, mis ei meenuta igalt võistluselt saadavat plekist karikat, millest ilma leketeta ei saa isegi shampust juua. Nendele osalejatele, kellel naised ka kaasas, ootame vabatahtlikke salati hakkijaid!!!  Kõik soovijad oodatud, kuid tuleb läbida tehniline kontroll hakkevahendi leidmiseks.

Suures ootusärevuses oleks põnev teada, kui palju siis viimaks inimesi kohale tuleb, kuigi eesmärk oleks saavutatud eelmise aasta osalejate arvu kahekordistamisega.

Oma väljapanekut esitleb ka SAC grupp, kes tegeleb kodumaal erilahnduslike koduaudio toodetega. Aga sellest lähemalt kohapeal.

Homseni Allar!

Oleme jõudnud Raplasse ning ootame senimaani vabatahtlikke, kes oleksid nõus salatit hakkima

Üritus läbi! Pean esmalt lugejate ees vabandama, et ei ole jõudnud LIVE ülekannet asjast teha, kuid sammulugeja tulemusel 20km maha joosta 5 tunniga pole teab mis kerge ja laisklev tegevus. Sellel aastal sai asja suhtutud vähe tõsisemalt, auhinnatud said esimesed 3 nii SQ kui ka SPL klassis, ning premeeritud parima visuaalse mulje tekitaja rändava karikaga. Paul ,kes meid uhke rattaretke tulemusel oma kohalolekuga õnnistas, võib äkki mõned pildid karikatest, mis olid kunstilise purske vili, ülesse laadida. Pidu ise oli vahva, 8 SQ autot, terve hunnik tuning autosid ning paraku sellel aastal vaid 3 SPL masinat. See on lubatud kogusest  oluliselt vähem, kuid momendil siin Suleviga istudes oskame nentida, et võib sellest hoolimata ürituse õnnestunuks lugeda. Huvilistle, me Suleviga otsustasime, et aitab paastuvast elust, ning asusime rõõmuga viina kallama, hunnik tööd ju tehtud.

Veel pean ennem tulemuste edastamist tänama Indrekut, kes viitsis vaevaks võtta ning SAC grupi kõlarite kollektsiooni veidikenegi eksponeerida, tuhat tänu talle ka toolide eest, mis ta kohale tõi.

Veel tänud BSM aka Tõnis Vesiallik, kes SPL osakonnas olenemata piiratud puudulikust osalejaskonnast ikkagi asjaga tegeles, ning meie raskes palehigis valmis keeratud salatit sõi.

Tuleused:

VW TOURAN, ALEKSEY 1 KOHT

AUDI 100, MARGUS 2 KOHT

VW “IT” PÕRNIKAS,RAIN 3 KOHT

MITSU GALANT,ALEKSANDR  4 KOHT

AUDI 80, ARMIN 5 KOHT

SEAT, ANDRES 6 KOHT

AUDI 100, MARDEN 7 KOHT

VOLVO, TSIMPA 8 KOHT

Visuaalselt parima mulje eest sai esimese koha ning rändkarika VW TOURAN NING ALEKSEY…Õnnilused talle!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punktide lugemine toimus sedasi, et iga võistleja  kirjutas oma arvamuse kuulatavast autost punktidena tabelisse, ning erinevate kriteeriumite liitmisel saime antud võistleja paremusjärjestuse.

Paremusjärjestust liitmisel, igal võistlejal eraldi, saime summa mille puhul väikseim tulemus ongi võitja. Antud olukorras tundus ainus objektiivne viis välistada esimese auto kuulamisest tingitud punktilised erinevused.

Puntkide tabeli täpsemal uploadimisel ei näe ma sügavat mõtet, kuid võin kinnitada, et kõik tulemused olid kontrollitud  2 kordselt ning vigu ei leitud.

SPL resultaadid

440AVC – Golf III – 146,9dB @ 47Hz
440AVC – Golf III – 148,2dB @ 49Hz teine katse
503AIK – Golf II – 147,2dB @ 60Hz uksed suletud
503AIK – Golf II – 147,3dB @ 60Hz uksed lahti
099TEU – Ford Fiesta – 148,0dB – 43Hz uksed suletud
099TEU – Ford Fiesta – 149,9dB – 43Hz uksed lahti
372ALF – Mitsubishi Sigma – 135,2dB @ 51Hz
04ZIE – Mitsubishi Eclipse GTS – 133,7dB @ 52Hz
884THD – Audi S4 B5 – 118,9dB @ 48Hz
252AYM – BMW E34 – 120,3dB @ 47Hz
148MDY – Citröen Berlingo – 132,8dB @ 50Hz
665DFK – MB V220 – 132,5dB @ 48Hz
747ARS – BMW E34 (sinine) – 133,1dB @ 41Hz

Päeva parimaks osutus 099TEU – Ford Fiesta tulemusega 148,0dB

PHOTOS BY SAC.EE

http://picasaweb.google.com/huuuuugooooo/RaplamaaIISQJaSPLKokkutulek#

Kommenteeri