Audiodesign: Autoseadmed / Koduseadmed / E-pood / Blog

Tartu maraton seab GPS seireseadmetele suusad alla

Alates 2007.a. on SA Tartu Kiirabi ja mitmete teiste erakorralise meditsiiniabi teenistuste brigaadid olnud Häirekeskuse dispetseritele kaardil nähtavad. Reaalajas uuenev ülevaade kiirabide paiknemisest ja hõivatusest on olnud hindamatuks abiks piiratud ressursside järjest efektiivsemal kasutamisel. Tänaseks on interaktiivne kaart jõudnud reanimobiili juhikabiini. Metrotec OÜ uus tehniline lahendus F-Track FM võimaldab dispetseril abivajaja asukoha lihtsa hiireklikiga edastada elektroonilisele kaardile kiirabiautos.

F-Track FM kaotab vahemaa autojuhi ja kontori vahelt ning muudab masinapargi kaughalduse veelgi lihtsamaks ja mugavamaks.Esmakordselt leiab see kasutamist Tartu maratonil, kus teenindav meditsiinipersonal on viidud suuskadele ja potentsiaalse abivajaja asukohal puudub aadress. Kõnest hädaabinumbrile piisab patsiendi asukoha määramiseks. Liigutus hiirega edastab tuvastatud asukoha lähimale vabale brigaadile. Abitelefon on endiselt 112!

Kuivõrd reklaamiprospekte ja promoartikleid nii kui nii eriti ei loeta, on kõik vahendid suunatud näitlikule agitatsioonile. Sel eesmärgil on Metrotec OÜ koostöös Meiega varustanud seadmetega grupi Tartu maratonil osalejaid ning loonud veebikeskkonna võistlejate liikumise jälgimiseks.

Klõpsa lingil www.metrotec.ee/maraton ja vaata, kuidas kulgevad rajal erineva ettevalmistustasemega suusaharrastajad.

Jälgida saab mootorsaane 1-6 Esimine saan sõidab koos juhtgrupiga

Lisaks saab jälgida harrastajaid Priit Pullerits. Jan Raudsepp, Jaak Raie, Aare Mukk.

Lae alla Ftrack FM tootetutvustus siit.

Tutvu teiste Metroteci toodetega siin.

Kategooriad: Navigatsioon, Üldine

Kommenteeri